Fritidshus med eget naust - bli fiskerbonde hos oss!

Aktiviteter på området


På og rundt vårt område på Hildrestranda er det en rekke aktiviteter du kan gjøre. Her er noen av våre forslag:


Nyte solnedgangene

Alle solnedganger er unike og ulike. Felles for solnedgangene sett fra Hildrestranda fra mars til oktober er at de nytes alles best jo nærere sjøen du er og aller helst ute. Lyset, stemningen og fargespillet som sola og skyene skaper, blir en aldri lei av hvis en først har fått sansen for det.


Skipsleia

Det er panoramautsikt til den stillfarende levende båttrafikken langs riksvei nr 1 går rett utenfor strandsona vår. Daglig går hurtigruta forbi både nord- og sørgående og det er stor variasjon fra store fartøy til små fritidsbåter. MS Sjøkurs med NRK ombord har nylig passert og av til går kongeskipet forbi i tjeneste for kongefamilien.


Fiske

Det er gode fiskemuligheter på Hildrestranda, både sjøfiske fra båt og land, krabbefiske, og ikke minst laksefiske i Hildreelva. Mer informasjon om fiske i Hildreelva og fiskekort og informasjon finner du på sidene til Haram kommune.


Parsellhager

Dyrking av bær, frukt, grønnsaker, poteter eller andre veksteri egen parsell. Det er ekstra stor smak og glede å plukke salat fra egen hage. Nyt din egen kortreiste mat på hytta!


Strandliv

Sandvika på Hildrestranda er et eldorado for oppdagelsesferder; sand, steiner, skjell, tang, tare, kråkeboller, krabber, hegre, tjeld, måker, langrund sandtrand, flo og fjære Enkelte dager innbyr også til å bade, særlig når sola har varmet opp sanda ved fjøre sjø og den fløende sjøen varmes av den. Stranda kan byr også på bølger og naturkrefter som kan utfordres av den som vil surfe eller kite.Alt innhold på disse sidene er © Hildrestranda Naust og Fritidshus. Bilder: Hege Natland, Halldor Lillebø og Hedda Hytter AS. Kopiering fra disse sidene er ulovlig uten tillatelse fra eier. Webdesign: KramSnog